Tiedotamme tapahtumistamme ja ajankohtaisista asioista myös yhdistyksen facesivuilla, käythän tykkäämässä niistä tuolla https://www.facebook.com/pohjanmaankoneyrittajat.fi/

Tulossa:                                                   

Yhdistyksen syyskokous pidetään la. 30.11.2019, pitopaikka on Rokua Health & spa. Osoite sinne on Kuntoraitti 2, 91670 ROKUA. Kokous alkaa klo 13.00 ja sitä ennen on lounas buffetista tarjolla ravintolasalissa alkaen klo 12.00. Kokouksessa on esillä sääntöjen 8 §:n mukaiset asiat sekä yhdistyksen sääntöjen muuttaminen. Kokouksessa luennoi ajankohtaisista asioista Sirpa Heiskanen Koneyrittäjien liitosta.

Perinteisesti syyskokouksen yhteydessä pidetään illalla myös pikkujoulut, jolloin tarjolla on runsas joulupöytä sekä tanssit, joissa esiintyvät Heidi Pakarinen ja Karavaani -orkesteri.

Huom! Perjantaina illalla klo 18.00-19.20 Rokualla on Santeri- salissa konsertoimassa Tomi Metsäketo eli jos saavutte paikalle jo perjantaina ja haluatte häntä kuuntelemaan, niin varatkaa lippu Rokuan myyntipalvelusta. Lipun hinta on 25 e/kpl ja se jää osallistujan itsensä maksettavaksi.

Kustannukset majoittumisesta:

pe-su:  132 euroa/hlö/2hh, lisähinta 1 hh on 35 e/ vrk. Perjantaina ruokailu noutopöydästä kuuluu pakettiin.

la-su:  59 euroa/hlö/2hh

                                                                         
Huom! Yhdistys laskuttaa tästä osallistujia myöhemmin tuon majoituksen osuuden ja tarjoaa lauantain kokouslounaan, pikkujoulubuffetin ja sisäänpääsyn lauantai- illan tansseihin.

Kokouksen aikana seuralaisille on mahdollisuus osallistua liikuntasalissa ohjattuun rentoutushetkeen.

Tehkää huonevaraukset suoraan Rokualle joko puhelimitse 020 7819 200 tai myynti@rokua.com.  Huonevarausta tehdessä on tärkeää mainita, että varaus tehdään kiintiöön nimellä "Pohjanmaan Koneyrittäjät ry". 

Myös pelkästään illan pikkujouluun tulijat ilmoittavat osallistumisensa yllä olevaan numeroon/s-postiin. Tänä vuonna sihteeri kysäisee osallistujamäärät Rokualta eli Sirpalle ei tarvitse erikseen ilmoittaa osallistumista. Majoitusvaraukset sekä ilmoittautumiset pikkujouluun tulee tehdä  8.11.2019 mennessä.

Toivomme kokoukseen ja pikkujouluun runsasta osanottoa!

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Koneyrittäjät - Koneyrittäjien liitto ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet