Etusivu > Toiminta > Viestintä > Mobiilisovellus

KL-mobiilisovellus jäsenille

mobiilisovellus

Oma appsimme, KL-mobiilisovellus on uutiskanava, joka tuo tuoreet ajankohtaiset Koneyrittäjä-asiat suoraan älypuhelimeesi. Sovelluksesta löydät lisäksi tapahtumat, koulutukset, jäsenedut ja yhteystiedot niin liitoon kuin omaan yhdistykseesikin. Sovellus on samalla myös sähköinen jäsenkortti. Jäsenkorttia näyttämällä pääset käyttämään hyödyksi yhteistyökumppaneidemme tarjoamia jäsenetuja.

Sovellus on suora tie jäsensivuille ekstranetiin. Sovelluksen linkit johtavat ekstraan lisätietojen äärelle ilman erillistä kirjautumista.

Sovellus mahdollistaa myös rinnakkaissovelluksen tilaamisen samassa jäsenyrityksessä oleville muille vastuuhenkilöille. Näin tuoreet uutiset tavoittavat yrityksen vastuuhenkilöt laajemmin. Samalla myös jäsenkortti on laajemmin yrityksen käytettävissä.  

Sovellusta ei voi ladata sovelluskaupoista. Latauslinkki lähetetään jäsenille tekstiviestinä ja se on ladattavissa suoraan linkistä asennusohjeita seuraamalla.

Latauslinkki on lähetetty kaikille jäsenille viimeksi kesäkuussa 2018 ja se lähetetään aina uusille jäsenille liittymisen yhteydessä. Mikäli olet kadottanut linkkisi, puhelimesi on vaihtunut tai haluat rinnakkaissovelluksen yrityksen muille vastuuhenkilöille, ole yhteydessä Sirpa Heiskaseen, puh. 040 9009 423.

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet