Karjalan Koneyrittäjien jäseniä

 

Hei, olen Timo Pyykkö Koneurakointi Pyykkö Oy:stä, joka on toisessa polvessa pyörivä perheyritys. Toimimme enimmäkseen energia, ympäristö ja turve puolella. Kalustona on 2 kpl traktoreita, 2 kpl kaivinkoneita ja kuljetuskalustoa.

 

 

Tervehdys kaikille! Olen Mauri Väänänen Linjarakennus Väänänen Oy:stä. Perustimme yrityksen veljeni Jukan kanssa vuonna 2015. Yrityksemme päätoimiala on sähkölinjojen rakentaminen maahan ja ilmaan. Jukka on tehnyt näitä töitä jo 1970-luvun puolivälistä. Itse aloitin nämä työt ja yrittämisen vuonna 1990, jolloin perustettiin J&M Väänänen Ky. Urakoimme pääasiassa Itä-Suomen alueella. Työntekijöitä meillä on tällä hetkellä 6 henkilöä sekä 2 aliurakoitsijaa. Kalustona meillä on tela-alustaisia kaivinkoneita 7 kpl, kaivurikuormaaja, koneenkuljetusautoja 6 kpl, kappaletavanosturilla oleva kuorma-auto, muutamia pakettiautoja sekä muuta rompetta. Kaivinkoneista viisi on pylvään pystytys varusteilla. Hyvää kesänjatkoa kaikille!

 

Olen Jarmo Ruokolainen ja toimin yrittäjänä toisessa polvessa Jorman Kone Oy:ssä. Yritys on perustettu 1973. Yrityksen toimiala on koneellinen puunkorjuu. Kotipaikkakunta on Lieksa. Toimimme pääasiassa Lieksan kunnan alueella. Kalustoa meillä on kaksi korjuuketjua, siirtoauto ja autohalli. Työllistämme kuusi työntekijää.

 

Olen Veini Matikainen, Karjalan Koneyrittäjien varapuheenjohtaja. Yritykseni on ItäMoto Oy, joka on perustettu 2014. Toinen omistaja on veljeni Rauno Matikainen. Yrittäjinä olemme olleet jo vuodesta 1995. Kalustoomme kuuluu 2 kpl JD harvesteria, 1 kpl Sampo-Rosenlew ajokone ja 1 kpl Doosan kaivinkone. Toiminta-aluetta on Keski-Karjala.

 

 

Hei, olen Teemu Myller MetsäMyller Oy:stä, joka on perustettu vuonna 2010.

Yrityksen päätoimiala on koneellinen puunkorjuu. Kalustoon tällä hetkellä kuuluu 2 harvesteria ja 2 ajokonetta sekä koneenkuljetusauto. Työllistämme tällä hetkellä vuositasolla 5-8 henkilöä. Työskentelemme pääasiassa koko itäisen Suomen alueella.

Hyvää kesää kaikille!

 
 
 
Tutustu yhdistykseemme ja toimintaamme.
 

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet