Etusivu > Toiminta > Koneyrittäjä-tuotteet > Oppaat ja julkaisut > Kori-opas

Kori-opas - riskienhallintaa maarakennusalan koneyrityksiin

KoRi-opas on tarkoitettu avuksi koneyrittäjän riskienhallintaan maarakennusalalla.

Oppaan osat ovat ladattavissa pdf-tiedostoina tältä sivulta. Tarvitset niiden lukemiseen Adoben Acrobat Reader -ohjelman. Jos koneellasi ei ole sitä, voit ladata sen tästä.

Oppaaseen liittyvät lomakkeet, kaaviot ja muistilistat ovat jäsensivuilla ekstranetissä. Jäsenet saavat ekstranetin tunnukset liitosta, puh. 040 9009 410.

Lataa KoRi-oppaan osat tästä:

Koneyrittäjän riskit - pika-avain riskienhallinnan pariin, opastaa haavoittuvuusanalyysin tekoon.

Koneyrittäjän riskienhallinta - syvemmälle riskienhallintaan, kuvaa riskienhallinnan organisointia, seurantaa, suunnittelua ja siihen liittyviä toimia.

Koneyrittäjän riskienarviointi - antaa lähtökohdat toteutukseen, käy läpi vaiheet ja antaa käytännön työkaluja riskienarvioimiseen.

Koneyrittäjän turvallisuustehtävät -osa käsittelee mm. turvallisuuteen liittyviä suunnitelmia, työympäristön turvallisuustekijöitä sekä koneturvallisuusasioita ja toimintaa vahingon sattuessa.

Koneyrittäjän työmaaohje -oppaassa käydään läpi niitä turvallisuustehtäviä ja -vaatimuksia, joihin koneyrittäjä joutuu vastaamaan työmailla, erityisesti rakennustyömaalla. Ohjeessa selostetaan turvallisuustehtävät päätoteuttajan, ali- ja sivu-urakoitsijan sekä itsenäisen työnsuorittajan rooleissa. Ohjeessa selostetaan, mitä turvallisuustehtäviä kuuluu työmaan aloittamiseen, työmaan turvallisuusjohtamiseen, -seurantaan ja suunnitteluun.

 

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet