Vuosikokous

HUOM! Epidemiatilanteen vuoksi kokouspaikka on vaihtunut. Vuosikokoukseen voi osallistua Teams-yhteyden kautta. Lähetä sähköpostiosoitteesi sihteerille 9.3. mennessä, niin saat kutsun Teams-kokoukseen.

KOKOUSKUTSU 

Etelä-Pohjanmaan Koneyrittäjien vuosikokous on 12.3.2021 klo 18.00 Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4, Seinäjoki. Kokoukseen on mahdollisuus osallistua etänä Teamsin kautta, ilmoittautumalla 9.3. mennessä etelapohjanmaan@koneyrittajat.fi
Vuosikokouksen aiheina ovat mm. vuoden 2020 toimintakertomus, tilinpäätös ja liittokokousedustajien ja heidän varajäsenten valinta.
Mukana kokouksessa on liiton metsäasiantuntija Lauri Hyytiäinen.

Osallistujia pyydetään ottamaan huomioon koronatilanne. Oireisena tai sairaana ei tule osallistua kokoukseen. Kokoustilat ovat väljät ja noudatamme turvavälejä.       

Tervetuloa!    

Etelä-Pohjanmaan Koneyrittäjät ry, hallitus

 

LASKETTELU JA ULKOILUPÄIVÄ 14.3.2021 klo 11-15
 Koko perheen laskettelu- ja ulkoilupäivä Sotkan Rinteessä Kauhajoella su 14.3.2021 klo 11–15. Yhdistys tarjoaa hissiliput jäsenille perheineen. Muut mukaan lähtevät laskettelijat omalla kustannuksellaan. Välineet vuokraa kukin tarvittaessa itse. Sotkassa on myös loistava mahdollisuus hiihtää.
Tarjolla on kahvia, munkkeja, mehua ja makkaraa. Ilmoittautumiset su 7.3. mennessä: etelapohjanmaan@koneyrittajat.fi tai p. 040 5399 085 (tai What’s Up). Ilmoittaudu ja kerro nimesi lisäksi montako henkeä on tulossa. Tervetuloa! (säävaraus) Tervetuloa mukaan!
 

Seuraa meitä Facebookissahttps://www.facebook.com/etelapohjanmaankoneyrittajat/?modal=admin_todo_tour

 

E-P:n Koneyrittäjät ja EPK Markkinointi tarjoavat jäsenilleen ilmaisen sisäänpääsylipun FinnMetko tapahtumaan. Nouda lippusi 31.8.20 mennessä EPK Markkinointi Oy:ltä, Teollisuustie 13 Seinäjoki. 1 lippu/ jäsenyritys.

Huom! Syksylle suunniteltu Montenegron matka perutaan koronaepidemian takia.

 

Laskettelu- ja ulkoilupäivä Lakiksella Vimpelissä vietettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. 

Makkaraa paisteltiin ja maisteltiin mm. raakamakkaraa ja mustaamakkaraa puolukkahillon kera. Ne jotka eivät lasketelleet, kiipesivät Lakiksen elämysportaat ylös torniin saakka, josta aukesi mukavat näkymät Lappajärvelle. Pienimmät laskettelivat pulkkamäestä. Mukava päivä kaiken kaikkiaan. 

 

Muista ennakkoilmoittautua EP:n Koneyrittäjien opintomatkalle Montenegroon 25.-29.9.2020
Finnairin lento Helsinki–Dubrovnik 25.9. klo 8.00-10.00. Bussikuljetus Helsinkiin (reitti sovitaan myöhemmin), josta suora lento Dubrovnikiin.
Dubrovnikista kuljetus Montenegron puolelle ja majoittuminen hotelliin. Majoitus puolihoidolla jaetuissa kahden hengen huoneissa, Hotel Princess.
Ohjelmassa käynti hakkuutyömaalla ja hirsitalotehtaalla sekä tutustuminen paikalliseen koneyrittäjäyritykseen. Suomenkielinen opaspalvelu.
Hinta 699€/hlö. Hinta edellyttää vähintään 35 lähtijää. Ennakkomaksu 300 €/hlö E-P:n Koneyrittäjien tilille: FI22 5419 1520 0505 86, 31.3. mennessä. Loppumaksu 24.8. mennessä.


Finnairin lento Dubrovnik–Helsinki 29.9. klo 10.50-14.50. Bussikuljetus Dubrovnikin kentälle. Paluu kuljetus Helsingistä.
Adrianmeren rannalla sijaitseva Montenegro on yhdellä sanalla sanottuna upea! Matka maan rannikkoseudulta pohjoisen jylhiin vuoristomaisemiin on kokemisen arvoinen. Maan luonto on hyvin monimuotoinen ja hintataso edullinen.
Tule mukaan iloiseen matkaseuraan.


Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Tunnelmia 50-vuotisjuhlapäivästämme 16.11.2019

Etelä-Pohjanmaaa Koneyrittäjät ry vietti 50-vuotisjuhlapäivää Härmän Kylpylässä Ylihärmässä lauantaina 16.11.2019.
Päivä aloitettiin 50-vuotisjuhlalla auditoriossa. Kutsuttuina olivat kaikki jäsenet puolisoineen sekä erityisesti yhdistyksen entiset puheenjohtajat.

Puheenjohtaja Marko Vainionpään tervehdyssanojen jälkeen kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä piti juhlapuheen. Tervehdykden juhlivalle yhdistykselle toivat Matti Peltola, Koneyrittäjät ry sekä Heikki Risikko, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät. Katsauksen yhdistyksen viiteen vuosikymmeneen piti Hilkka Vainionpää.
Juhlan yhteydessä sai pitkäaikainen tilin- ja toiminnantarkastajamme Aulis Peltokoski yhdistyksen kullatun ansiomerkin ja viirin. Peltokoski on toiminut luottamustoimessaan jo 28 vuoden ajan.
Yhdistyksen puheenjohtajat, joista paikalla olivat Rauno Tynjälä, Markku Koivuluoma, Harry Luokkamäki ja Marko Vainionpää, kukitettiin. Kiitospuheenvuorossaan Tynjälä muisteli alkuaikoja Koneyrittäjien toiminnassa, sekä yhdistys- että liittotasolla, ja kertoi sen olleen melkoinen oppikoulu.

Juhlamme musiikkiesityksistä vastasi taitava nuori pianisti Valtteri Haavisto. Juhlan juonsi Martti Leppinen. Toni Hautalan päätössanojen jälkeen siirryttiin kakkukahveille.

Syyskokouksessa la 16.11.2019 päätettyä

Syyskokouksemme pidettiin yhdistyksen 50-vuotisjuhlan jälkeen Härmän Kylpylän auditoriossa lauantaina 16.11.2019. Ennen varsinaista syyskokousta toimitusjohtaja Matti Peltola, Koneyrittäjät, piti liiton ajankohtaiskatsauksen.

Syyskokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen sääntömuutos ja tehtiin päätökset tulevasta toiminnasta, taloudesta ja henkilövalinnoista.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Marko Vainionpää Alavudelta. Hän on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2016.
Hallitukseen valittiin erovuoroisten sijaan Olli Katila ja Jukka Vuolle Seinäjoelta, Pertti Kuoppamäki Ähtäristä, Martti Leppinen Lapualta ja Juho Pihlajaviita Kurikasta.
Hallituksessa jatkavat Toni Hautala Isojoelta, Heikki Korpi Alavudelta, Kari Kupiainen Kurikasta, Risto Mäntylä Evijärveltä sekä Marko Nummijärvi Kauhajoelta.

Maarakennus- ja liikennetraktorijaoston vetäjänä jatkaa Heikki Korpi. Metsäjaostoa johtaa edelleen Juho Pihlajaviita. Turve- ja energiajaoston johdossa jatkaa Marko Nummijärvi.

Illalla oli vuorossa pikkujoulu. Maljan kohottamisen jälkeen ilta kului hyvin syöden, seurustellen ja tanssien.

 

HUOM!

Ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi, ellet ole sitä vielä tehnyt. Että saat parhaan hyödyn koneyrittäjien jäsenyydestä, kannattaa sp-osoite ilmoittaa pikaisesti sihteerille. Ajankohtaisia tiedotteita liitosta tulee lähes viikottain. Kirjeenä jaettavat jäsentiedotteemme jaetaan muutaman kerran vuodessa niille, joiden sähköpostiosoitetta ei ole rekisterissämme.

 

 

 

 

 

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet