Pikkujoulut ja syyskokous

Pikkujoulu/syyskokous pidetään lauantaina 27.11.2021 klo 17.30 Ähtärin Mesikämmenessä, kokoustila Mesikämmensali.

Pikkujoulun herkkupöydässä tarjolla mm. savustettua ja sokerisuolattua lohta, kalkkunan rintafileetä, paahtopaistia, kermaista savuporohyytelöä, salaatteja, joululaatikoita ja tietenkin kinkkua. Jälkiruokana mm. torttua ja puolukkamoussea.

Tarjolla mukavaa pikkujouluohjelmaa ja illan esiintyjänä toimii Eija Kantola & Omega klo 20-24.

Yhdistys kustantaa pikkujouluruoan ja -ohjelman jäsenilleen 20 euron omavastuulla. Seuralaiset maksavat 20 €. Sitovat ilmoittautumiset 12.11. mennessä osoitteeseen sihteerille tai p. 040 5399 085. Omavastuu maksetaan yhdistyksen tilille viimeistään 12.11., E-P:n Osuuspankki FI22 5419 1520 0505 86.

Majoituksen jokainen varaa ja maksaa itse Mesikämmenestä p. 030 62150 tai sales@ahtarizoo.fi. Huoneita on varattu 30 kpl, kiintiötunnuksella E-P:n Koneyrittäjät hintaan 2hh/ 109€ /vrk ja 1hh/89€/vrk. Hintaan kuuluu majoitus standard-huoneessa, aamiainen ja aamukylpylän käyttö.

Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen 8 § mukasiet asiat eli tehdään päätökset tulevasta toiminnasta, taloudesta ja henkilövalinnoista. Koneyrittäjistä on mukana Timo Makkonen.

Pikkujoulun kunniaksi arvomme kokouksessa osallistujien kesken drinkkilippuja.                                                                                                      

Tervetuloa!

Etelä-Pohjanmaan Koneyrittäjät ry, hallitus

 

Seuraa meitä Facebookissahttps://www.facebook.com/etelapohjanmaankoneyrittajat/?modal=admin_todo_tour

Laskettelu- ja ulkoilupäivä Lakiksella Vimpelissä vietettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä

Makkaraa paisteltiin ja maisteltiin mm. raakamakkaraa ja mustaamakkaraa puolukkahillon kera. Ne jotka eivät lasketelleet, kiipesivät Lakiksen elämysportaat ylös torniin saakka, josta aukesi mukavat näkymät Lappajärvelle. Pienimmät laskettelivat pulkkamäestä. Mukava päivä kaiken kaikkiaan. 

Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Tunnelmia 50-vuotisjuhlapäivästämme 16.11.2019

Etelä-Pohjanmaaa Koneyrittäjät ry vietti 50-vuotisjuhlapäivää Härmän Kylpylässä Ylihärmässä lauantaina 16.11.2019.
Päivä aloitettiin 50-vuotisjuhlalla auditoriossa. Kutsuttuina olivat kaikki jäsenet puolisoineen sekä erityisesti yhdistyksen entiset puheenjohtajat.

Puheenjohtaja Marko Vainionpään tervehdyssanojen jälkeen kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä piti juhlapuheen. Tervehdykden juhlivalle yhdistykselle toivat Matti Peltola, Koneyrittäjät ry sekä Heikki Risikko, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät. Katsauksen yhdistyksen viiteen vuosikymmeneen piti Hilkka Vainionpää.
Juhlan yhteydessä sai pitkäaikainen tilin- ja toiminnantarkastajamme Aulis Peltokoski yhdistyksen kullatun ansiomerkin ja viirin. Peltokoski on toiminut luottamustoimessaan jo 28 vuoden ajan.
Yhdistyksen puheenjohtajat, joista paikalla olivat Rauno Tynjälä, Markku Koivuluoma, Harry Luokkamäki ja Marko Vainionpää, kukitettiin. Kiitospuheenvuorossaan Tynjälä muisteli alkuaikoja Koneyrittäjien toiminnassa, sekä yhdistys- että liittotasolla, ja kertoi sen olleen melkoinen oppikoulu.

Juhlamme musiikkiesityksistä vastasi taitava nuori pianisti Valtteri Haavisto. Juhlan juonsi Martti Leppinen. Toni Hautalan päätössanojen jälkeen siirryttiin kakkukahveille.

juhla2

juhla3

juhla4

juhla5

Syyskokouksessa la 16.11.2019 päätettyä

Syyskokouksemme pidettiin yhdistyksen 50-vuotisjuhlan jälkeen Härmän Kylpylän auditoriossa lauantaina 16.11.2019. Ennen varsinaista syyskokousta toimitusjohtaja Matti Peltola, Koneyrittäjät, piti liiton ajankohtaiskatsauksen.

Syyskokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen sääntömuutos ja tehtiin päätökset tulevasta toiminnasta, taloudesta ja henkilövalinnoista.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Marko Vainionpää Alavudelta. Hän on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2016.
Hallitukseen valittiin erovuoroisten sijaan Olli Katila ja Jukka Vuolle Seinäjoelta, Pertti Kuoppamäki Ähtäristä, Martti Leppinen Lapualta ja Juho Pihlajaviita Kurikasta.
Hallituksessa jatkavat Toni Hautala Isojoelta, Heikki Korpi Alavudelta, Kari Kupiainen Kurikasta, Risto Mäntylä Evijärveltä sekä Marko Nummijärvi Kauhajoelta.

Maarakennus- ja liikennetraktorijaoston vetäjänä jatkaa Heikki Korpi. Metsäjaostoa johtaa edelleen Juho Pihlajaviita. Turve- ja energiajaoston johdossa jatkaa Marko Nummijärvi.

Illalla oli vuorossa pikkujoulu. Maljan kohottamisen jälkeen ilta kului hyvin syöden, seurustellen ja tanssien.

 

HUOM!

Ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi, ellet ole sitä vielä tehnyt. Että saat parhaan hyödyn koneyrittäjien jäsenyydestä, kannattaa sp-osoite ilmoittaa pikaisesti sihteerille. Ajankohtaisia tiedotteita liitosta tulee lähes viikottain. Kirjeenä jaettavat jäsentiedotteemme jaetaan muutaman kerran vuodessa niille, joiden sähköpostiosoitetta ei ole rekisterissämme.

 

 

 

 

 

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet