Etusivu > Toiminta > Koneyrittäjä-tuotteet > e-Työilmoitus

e-Työilmoitus on Koneyrittäjän työilmoituslomake sähköisenä

e-Työilmoitus

Koneyrittäjän e-Työilmoitus vastaa sisällöltään Koneyrittäjien paperista työilmoituslomaketta, joka on jo pitkään ollut käytössä useassa yrityksessä.

Uudella e-Työilmoituksella työntekijät voivat ilmoittaa työnantajalle työtuntinsa, matkakulunsa ja muut palkanmaksussa huomioon otettavat asiat millä tahansa älylaitteella: älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Ilmoitukset voi tehdä palveluun mistä ja milloin tahansa. Ilmoitetut tiedot tallentuvat pilvipalvelussa olevaan yrityksen omaan tietokantaan. Työnantaja pääsee tarkastelemaan ilmoituksia tietokannasta kattavasti ja reaaliaikaisesti työntekijöidensä ilmoittamia palkanmaksuun vaikuttavia asioita.

e-Työilmoitus säästää sekä työntekijöiden että työnantajan aikaa, eikä yrittäjän enää tarvitse kerätä ja kirjata työilmoituslomakkeisiin kirjoitettuja tietoja manuaalisesti. Ilmoituksia voidaan tarvittaessa muokata palvelussa sähköisesti ennen lopulliseen palkanmaksuun siirtämistä. Kaikki raportoitu ja mahdollisesti muutettu tieto näkyy sekä työnantajalle että työntekijälle palvelussa reaaliaikaisesti, molemmille samassa muodossa.

Helpota omaa henkilöstöhallintaasi ja ota työntekijöiden työaikaraportoinnissa käyttöön Koneyrittäjän oma e-Työilmoitus! Palvelun jäsenhinta on 5 € / työntekijä / kk (+ alv).

Kuukausimaksu peritään vain niiltä kuukausilta, kun ohjelmaa käytetään ja vain niiltä työntekijöiltä, jotka kuukauden aikana ovat merkintöjä palveluun tehneet..

Lisätiedot e-Työilmoitus-palvelusta: Harri Grundström, p. 040 9009 427

e-Työilmoitus

 

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet