Etusivu > Toiminta > Viestintä

Viestintä

Viestintä

Viestintä on yhteydenpitoa ja vuorovaikutusta sekä erityisesti tiedottamista koneyrittäjille merkittävistä asioista niin jäsenille, sidosryhmille kuin julkisuuteen.

Jäsenille tarjotaan ajantasaista tietoa ekstranet-jäsensivujen, KL-mobiilisovelluksen, uutiskirjeiden, jäsenlehden KL-uutisten sekä yhteisten tilaisuuksien kautta.

Ekstranet-jäsensivut

Koneyrittämistä koskeva hyötytieto on koottu jäsenten omille ekstranet-sivuille. Jäsenet saavat ekstrasta tietoa mm. työnantajana toimimisesta, urakoinnista ja yrittäjän velvoitteista. Ekstranetissä on myös koneyrittäjän tarpeisiin räätälöityjä lomakkeita, laskureita ja muita apuvälineitä yritystoiminnan tueksi.

KL-mobiilisovellus

Jäsen saa käyttöönsä KL-mobiilisovelluksen, josta löytyvät tärkeimmät ajankohtaisaiheet, tapahtumat, koulutukset, jäsenedut sekä yhteystiedot niin toimihenkilöihin kuin jäsenyhdistyksiin. Mobiilisovellus on samalla myös sähköinen jäsenkortti.

Uutiskirjeet

Ajankohtaiset Koneyrittäjä-aiheet kootaan KL-uutiskirjeeseen, joka lähetetään jäsenille sähköpostitse 10–15 kertaa vuodessa.

KL-uutiset

KL-uutiset on Koneyrittäjien julkaisema jäsenlehti. Se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sen saavat kaikki Koneyrittäjien maarakennus-, metsäkone-, turvetuotanto- ja puuenergia-alan yrittäjät. Lehti käsittelee ajankohtaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita mm. lainsäädäntöä, verotuksen ja muiden säännösten muutoksia sekä Koneyrittäjien toimintaa.
KL-uutisten mediakortti 2024

Koneyrittäjä-lehti

Finnmetko Oy julkaisee Koneyrittäjä-lehteä. Jäsenet saavat Koneyrittäjä-lehden jäsenetuna. Koneyrittäjä-lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa.

LinkedIn ja Youtube

Löydät meidät myös LinkedInistä ja Koneyrittäjät-aiheisia videoita kanavaltamme Youtubesta

Tiedotteet

Tuoreimmat tiedotteemme näkyvät etusivullamme. Muut tiedotteemme löydät kohdasta Medialle > Tiedotteet

Viestinnän yhteystiedot

Viestintäpäällikkö, Sirpa Heiskanen, puh. 040 900 9423

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet