Etusivu > Toiminta > Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Tuotamme jäsenillemme palveluita myös yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Koneyrittäjien solmimien yhteistyösopimusten kautta jäsenillä on käytössään seuraavat yhteistyökumppaniemme palvelut.

Vakuutukset ja eläkkeet

If Vahinkovakuutusyhtiön  ja Koneyrittäjien yhteistyö on jatkunut jo yli 40 vuotta. If tukee koneyrittäjiä vahingontorjunnassa ja If on myös mukana monissa koulutus- ym. tapahtumissamme.Tutustu If:n jäsenyrityksillemme räätälöityihin Koneyrittäjä-sivuihin. Jäsenen vakuutusturvaa täydentää Koneyrittäjien jäsenilleen ottama oikeusturvavakuutus. Vakuutusyhteistyöhön Ifin kanssa kuuluu myös yhteinen Koneyrittäjä-toimikunta.

Koneyrittäjillä ja Keskinäisellä Vakuutusyhtiöllä Kalevalla on yhteistyösopimus Primus-henki ja -tapaturmavakuutuksista.

Eläkekysymyksissä saat apua Varman (lakisääteiset) ja Mandatum Lifen (vapaaehtoiset eläke- ja riskivakuutukset) asiantuntijoilta.

Työ- ja yrittäjäeläkkeissä sekä niihin liittyvissä työhyvinvointiasioissa teemme yhteistyötä Keskinäinen Eläkevakutusyhtiö Varman kanssa.

Oikeudellinen neuvonta

Jäsenet saavat maksutonta oikeudellista neuvontaa. Oikeudellista neuvontaa antavat paitsi Koneyrittäjien toimihenkilöt myös yhteistyösopimukseen kuuluvan asianajotoimistoverkoston neuvontalakimiehet. Oikeudellisesta neuvonnasta tehtyyn yhteistoimintasopimukseen perustuvat palvelut tuottavat nimetyt neuvontalakimiehet asianajotoimistoissa Joensuussa, Oulussa ja Seinäjoella.

Vaihtokoneilmoitukset

Koneyrittäjät tekevät yhteistyötä Mascus Oy Ab:n kanssa. Sopimuksen tavoitteena on tarjota jäsenkunnalle kilpailukykyiset palvelut vaihtokonemarkkinoilla sekä edistää Koneyrittäjien ja yhtiön välistä yhteistoimintaa. Yhtiö tarjoaa Koneyrittäjien jäsenille ilmoituskanavan nettisivuillaan jäsenetuhintaan, ks. tarkemmin jäsensivuilta ekstranetistä.

Yhdistysten yhteistyösopimukset

Jäsenyhdistykset solmivat ostoetusopimuksia urakointiin liittyvistä kulutusaineista ja tarvikkeista, esim. öljyt, hydrauliikkatuotteet, työkalut ja renkaat. Tutustu oman alueesi yhdistyksen etuihin:

Etelä-Pohjanmaan Koneyrittäjät
Etelä-Savon Koneyrittäjät
Etelä-Suomen Koneyrittäjät
Finlands Svenska Maskinföretagare
Itä-Savon Koneyrittäjät
Kaakkois-Suomen Koneyrittäjät
Kainuun Koneyrittäjät
Kanta-Hämeen Koneyrittäjät
Karjalan Koneyrittäjät
Keski-Suomen Koneyrittäjät
Lapin Koneyrittäjät
Lounais-Suomen Koneyrittäjät
Pirkanmaan Koneyrittäjät
Pohjanmaan Koneyrittäjät
Pohjois-Savon Koneyrittäjät
Satakunnan Koneyrittäjät

 

    

Koneyrittäjät - Koneyrittäjät ja Finnmetko Oy

puh. 040 900 9410

Toimisto
avoinna klo 8.30 - 16.00
kesäaikaan 8.30 - 15.00
Sitratie 7
00420 Helsinki
etunimi.sukunimi@koneyrittajat.fi
Toimihenkilöiden yhteystiedot

Aluetoimistot:
Arvi Kariston katu 7
13100 Hämeenlinna
puh. 040 9009 419

Tietosuojaseloste.

Medialle

Tiedotteet